Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték

2 640 Ft

Cikkszám: 5011863001849 Kategória:
Mark: Orchard

Leírás

Pörgessük a pörgettyűt, és vegyük el a kártyát. De mielőtt elvennénk, meg kell tippelni, vajon milyen ékkő lesz a hátoldalán? A kártya csak akkor a miénk, ha jól tippeltünk. A MiniGames sorozat tagja, kisdobozos. Gyűjtsd össze a legtöbb ékszert az egyszarvú kincsesládájába ebben a varázslatos színtipró játékban! Találd ki az ékszerek színét, mielőtt felfordítod a kártyákat. Fejleszd a színfelismerő képességet Tökéletes ajándék a fiatal egyszarvúrajongóknak 3-7 éves korosztály számára alkalmas Az Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték egy varázslatos és színes játék, amelyben a játékosoknak a színfelismerő képességüket és a találgatási készségüket kell fejleszteniük. A játék során a pörgettyű segítségével választanak egy Napot, Holdat vagy csillagot, majd megpróbálják kitalálni, hogy milyen színű ékkő lesz a hátoldalán. Ha jól tippelnek, a kártya az övék lesz, és az ékköveket elhelyezhetik az egyszarvú kincsesládájában. Az a játékos nyer, akinek a végén a legtöbb ékköve van a ládájában. Ez a MiniGames sorozat tagja, így kis mérete miatt könnyen hordozható és ideális utazáskor vagy otthon a családi játék estéken való varázslatos szórakozásra. A játék 3-7 éves korosztály számára ajánlott, és tökéletes ajándék a fiatal egyszarvúrajongóknak, akik szeretik a színes és interaktív játékokat. Az Unicorn Jewels játék elnyert már több díjat is, köztük a 2019-es Tillywig Brain Child Award-ot, amely elismeri azokat a játékokat, amelyek kiemelkedően fejlesztik a kognitív és kreatív képességeket a gyerekek számára. A játék játékidője átlagosan 15-20 perc, ami ideális azoknak a családoknak, akik rövid játékidőt keresnek, de mégis szórakoztató és interaktív játékra vágynak. Ha szeretnél egy színes és interaktív játékot a gyerekeknek, amely fejleszti a színfelismerő és találgatási készséget, akkor az Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték a tökéletes választás. Vegyél részt a varázslatos játékban, és gyűjtsd össze a legtöbb ékkövet az egyszarvú kincsesládájába!

Gyakori kérdések

Ár a Unikornisok kincsei – Unicorn Jewels társasjáték lhaj 2640 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Érzel-mese érzelmi intelligenciát fejlesztő játék, Gigamic Quantik társasjáték, Egerek és Varázslók társasjáték, Fekete Történetek: Bizarr valóság társasjáték