Varázs színező Házi állatok- Színező – Domestic animals – DJ00061

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900000612 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Varázs színező Házi állatok egy fantasztikus játék, amelyet egyedül vagy akár barátokkal is játszhatsz. Ajánlott korosztály 3 éves kortól. A szettben 12 állat alakú kártya található, amiket egy hatalmas színes ceruzával lehet kiszínezni. A ceruza varázslatos hatással rendelkezik: csak bizonyos területeken lehet színezni, így felfedezhetsz különleges mintákat és meglepetéseket. A termék tartalmazza a tárolózsebet is, így könnyen szállítható és rendben tartható. A Varázs színező Házi állatok nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a finommotoros képességeket és a kreativitást is. Könnyen használható és élvezetes játékidőt biztosít. Tedd színessé a napodat a Djeco Varázs színező Házi állatokkal!

Gyakori kérdések

Ár a Varázs színező Házi állatok- Színező – Domestic animals – DJ00061 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Hősök vs. Gazemberek – Tetoválás – Heroes vs villains – DJ09614, Grand Master Puzzles – Triangles ördöglakat, Egyiptom – Képalkotás filccel – Egypt – DJ09476, Nathalie divatbemutató – Matrica szett 50 db – Nathalie (50) – Djeco