Varázs színező Vadállatok – Színező – Wild animals – DJ00062

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900000629 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Varázs színező Vadállatok egy fantasztikus színező szett, amely 12 állatalakú képet tartalmaz. A szettben található egy hatalmas színes ceruza, amellyel a kicsik könnyedén ki tudják színezni a vadállatokat. Fedezd fel a kedvenc vadállataidat és tárj fel titkokat a ceruzával! A ceruza varázslatos hatással rendelkezik, csak bizonyos területeken lehet vele színezni, így mintákat és meglepetéseket fedezhetsz fel. A színezőlapok állatalakúak, így még izgalmasabbá válik a színezés. A szett tartalmazza a 12 állat alakú kártyát és a hatalmas színes ceruzát. A ceruza és a kártyák praktikusan és könnyen szállítható tárolózsebben vannak elhelyezve. A Djeco Varázs színező Vadállatok termék ideális választás a kicsiknek, hiszen fejleszti a kreativitást, a finommotorikát és szórakoztató játékélményt nyújt. Hajrá, fedezd fel a vadállatok világát színekkel!

Gyakori kérdések

Ár a Varázs színező Vadállatok – Színező – Wild animals – DJ00062 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Mesés tavasz tetoválás – Happy spring – Djeco – DJ09591, Gouache festék – 8 szín – Gouache Djeco – DJ08861, Gél tollak klasszikus színek – gél tollak 10 db – 10 stylos gel classiques – Djeco – DD03759, Csillogó halak – Képalkotás kövekkel – Under the waves Djeco – DJ00095