Csillogó halak – Képalkotás kövekkel – Under the waves Djeco – DJ00095

2 590 Ft

Cikkszám: 3070900000957 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Könnyen követhető lépésenkénti útmutatóval, hogy még a legkisebbek is könnyedén elkészíthessék a képeket. A Csillogó halak – Képalkotás kövekkel – Under the waves készlet ideális a 4 évesnél idősebb gyerekek számára. A játék során akár 5 ember is részt vehet, így barátokkal vagy testvérekkel is könnyedén játszható. A játékidő függ a gyermekek sebességétől és kreativitásától, így változó lehet. A Djeco márka minőségi és kreatív játékokat kínál, melyek fejlesztik a gyerekek képességeit és ösztönzik a kreativitást. A Csillogó halak – Képalkotás kövekkel – Under the waves készletnek köszönhetően a gyerekek egy csodálatos óceáni világot teremthetnek, amelyet büszkén kiállíthatnak otthonukban. A fémes részletek és a színpompás képek biztosítják a különleges és csillogó hatást. Fedezd fel a tenger mélyén rejlő csodákat és engedd szabadjára a kreativitásodat ezzel a fantastikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Csillogó halak – Képalkotás kövekkel – Under the waves Djeco – DJ00095 lhaj 2590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Maszatmentes ujjfestés – Képalkotás 18 hónaptól – Ocean Djeco – DJ09858, Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996, Chichi ragasztószalag – Chichi masking tape – Djeco, Mosható filc kicsiknek – 8 felt-tips for little ones – Djeco