Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték – Pegasus

6 710 Ft

Cikkszám: 5999887241147 Kategória:
Mark: Pegasus

Leírás

A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték egy – szó szerint – elbűvölő játék, melyben a gyerekek könnyedén elsajátíthatják a kooperációs és kommunikációs készségeket, valamint fejleszthetik a memóriájukat. Fantáziakalandra fel! A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték a Pegasus által készített fantasztikus játék, ami tökéletes választás a varázslatos kalandok kedvelőinek. A játékot legalább két, maximum hat játékos játszhatja, és 8 éves kortól ajánlott. A játékidő körülbelül 30-45 perc, így nem csak élvezetes, de időtakarékos is. A játék során a varázslótanoncoknak el kell jutniuk az iskolájukból az erdőn keresztül, és vissza kell érniük mielőtt az őrszellem, Willy elkapná valamelyiküket. Az útjukat a fénylidércek mutatják, amit a játékosoknak kell memorizálniuk, majd a kockák segítségével haladniuk. A szellem állandóan utánuk jár, így az idővel és a koncentrációval is meg kell küzdeniük. A játék tartalma egy játéktábla, egy varázslóiskola, hat varázslótanonc, egy szellem, három kocka, egy szellemóra, 18 falapka, három varázsital jelző és három kockabájolás jelző. A játékot kiváló minőségű anyagokból készítették, így a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy hosszú évekig használhatják. A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték számos díjat nyert már, mint például a Játék Roku, a Spiel Gut és a Kinderspiel des Jahres. Ez a játék garantáltan meghökkenti a játékosokat és elvarázsolja őket, miközben fejleszti a memóriát, a koncentrációt és a stratégiai gondolkodást. Ha szereted a kalandokat és a varázslatokat, a Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték a tökéletes választás számodra és barátaid számára is. Fedezd fel az izgalmas világot és győzd le az őrszellemet!

Gyakori kérdések

Ár a Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték – Pegasus lhaj 6710 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Bigboum – Egyensúlyozó elefánt társasjáték – Djeco, Ugrálókötél – Rosita – Djeco, Huzzle: Cast – Slider*** ördöglakat, Patchwork: Szerelmes kiadás – 2 személyes társasjáték