Vicces felfedező – Karctechnika marokfával – It is fun to discover – DJ00042

4 340 Ft

Cikkszám: 3070900000421 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco egy olyan márka, amelynek célja, hogy a gyermekek fejlesztése közben szórakoztató eszközöket biztosítson számukra. Az egyik ilyen termék, amelyet ajánlunk az 18 hónapos és idősebb gyermekek számára, a Kapard le a felületet a meglepetésért. Ez egy szórakoztató tevékenység, amely öt, állatokkal díszített kaparós mintát tartalmaz, amelyeket a kicsik élvezettel fedezhetnek fel. A készletben található egy nagy, fa kaparóceruza, amely könnyen használható az ilyen korú gyermekek számára. A gyerekek a ceruza két oldalát használják a kaparásra a kártyák felületén, és felfedezik, milyen meglepetések rejtőznek alatta. Ez nagyon szórakoztató, és a kisgyermekeknek lehetőséget ad arra, hogy fejlesszék a finommotoros képességeiket és a kreativitásukat. A készletben található útmutató füzet segít a gyermekeknek a kaparós minták felfedezésében, és lépésről lépésre vezeti őket a megfelelő technikák használatában. A készlet 5 kaparós mintát (21 x 28 cm), 1 fa kaparóceruzát lekerekített hegyekkel és 1 lépésről lépésre útmutató füzetet tartalmaz. A Kapard le a felületet a meglepetésért egy nagyszerű tevékenység kisgyermekek számára, akik élvezettel fedezik fel az állatokkal díszített kaparós mintákat. Ez egy olyan játék, amely ötvözi a szórakozást és a fejlesztést, és amelynek segítségével a kisgyermekek fejleszthetik a motoros képességeiket, a kreativitásukat és a képzelőerejüket. Ha szeretnéd meglepni a kisgyermekedet egy olyan játékkal, amely garantáltan szórakoztató és fejlesztő hatással bír, akkor a Kapard le a felületet a meglepetésért az ideális választás.

Gyakori kérdések

Ár a Vicces felfedező – Karctechnika marokfával – It is fun to discover – DJ00042 lhaj 4340 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Világűr – Kollázs készítő – Collages – Cosmos – Djeco, Muzsika – Mini nyomda – Music – Djeco, Erdei állakák – Origami – Animals – Djeco, Állati banzáj – Csináld magad – Animal party – DJ07915