Vicces szörnyecskék – Kreatív színesző 3D-s szemüveggel – Funny Freaks 3D – Djeco

9 560 Ft

Cikkszám: 3070900086517 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Funny Freaks 3D színező a Djecotól! Színezz és életre kelnek a képek! A Djeco termékei között mindenki megtalálja azt a játékot, amit szeretne. Legújabb játékunk a Vicces szörnyecskék – Kreatív színesző 3D-s szemüveggel – Funny Freaks 3D, amely garantáltan elnyeri a gyerekek és szülők tetszését egyaránt. A játékhoz jár egy 3D-s szemüveg, amelyet a gyerekek feltehetnek, miután kiszínezték a szörnyecskéket. Így a színezés után a figurák úgy tűnnek, mintha kiemelkednének a lapból. A színezőlapokon többféle szörnyecske található, amelyek mindegyike vicces és aranyos. A gyermekeknek elég csak a képzeletükre hagyatkozniuk és már készíthetik is saját szörnyeiket. A játékot 7-13 éves korosztálynak ajánljuk, de fiatalabb vagy idősebb gyerekek számára is nagyon szórakoztató lehet. A játék időtartama attól függ, hogy a gyerekek mennyi időt szánnak a színezésre és a játékra. Mindenesetre garantáltan kellemesen el tudják tölteni az időt a Vicces szörnyecskék játékával. A Funny Freaks 3D színező már elnyerte a szülők és gyerekek tetszését egyaránt, hiszen a játék a kreativitást és a képzelőerőt fejleszti, miközben még szórakoztató is. A Djeco márka pedig garancia arra, hogy kiváló minőséget kapunk a pénzünkért. Vásárold meg a Vicces szörnyecskék – Kreatív színesző 3D-s szemüveggel – Funny Freaks 3D színezőt a Djeco cikkszáma alapján: DJ08651 és biztos lehetsz benne, hogy egy remek játékot szereztél be a családnak, amely garantáltan hosszú időre leköti a gyermekek figyelmét. Hajrá, színezz és alkoss velünk!

Gyakori kérdések

Ár a Vicces szörnyecskék – Kreatív színesző 3D-s szemüveggel – Funny Freaks 3D – Djeco lhaj 9560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Angéla és a divat – Színező – Ang?le & friends – DJ09547, Robotok – Matrica gyűjtemény – Robots – DJ09276, Csináld maga szett – Csináld magad készlet – Nature – DJ07933, Állati csavaros – Csavarozós játék – TournaBasic – Djeco