Virág koszorúk – Képalkotás papírral – Floral wreaths – DJ09454

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900094543 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco termékei között megtalálható a Virág koszorúk – Képalkotás papírral – Floral wreaths – DJ09454. Ez a készlet 4 kép elkészítéséhez biztosít rengeteg papírból készült virágkoronát a gyerekek számára. A szép gyöngyházmintás klipszek segítségével könnyedén összeilleszthetik ezeket a virágokat. A készlet lehetőséget ad arra, hogy gyönyörű virágkoszorúkkal díszítsék az állatok fejét. Ez az interaktív játék nem csak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti is a kézügyességüket és a kreativitásukat is. A Virág koszorúk készlet ellenállhatatlan választás, amely garantáltan leköt és élvezetessé teszi a játékot. Ajánlott 3 éves kortól és akár több gyermekkel is játszható. A játékidő változó, attól függ, mennyi időt szeretnek a gyerekek a képek elkészítésére szánni.

Gyakori kérdések

Ár a Virág koszorúk – Képalkotás papírral – Floral wreaths – DJ09454 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Fedora notesze – A/6 jegyzet füzet – Fedora notebook – Djeco, Pamacs kép készítő – Képalkotás – Dogs to stroke – Djeco, Puha állatok – Képalkotás filccel – Soft creations – DJ00085, Sütik és édességek – Óriás matricázó – Cakes and sweets Djeco – DJ00075