Pamacs kép készítő – Képalkotás – Dogs to stroke – Djeco

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900098671 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Öltöztesd fel a kutyusokat! Készíts aranyos képeket a pamacsokat a sablonokra ragasztva! A Djeco Pamacs kép készítő egy fantasztikus játék, amelyet minden kisgyerek imádni fog. Az öltöztesd fel a kutyusokat játék kiváló módja annak, hogy a gyerekeknek alkalmuk legyen kifejezni kreativitásukat és fantáziájukat, miközben élvezik a játékot. A játék két-hat éves korosztály számára ajánlott, és akár többen is játszhatnak egyszerre. A játék során a gyerekek aranyos képeket készíthetnek a pamacsokra ragasztva az elkészített sablonok szerint. A játékmenet egyszerű, és a kisgyerekek könnyen el tudják sajátítani. A Djeco Pamacs kép készítő játék egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék finommotorikájukat és kézügyességüket, miközben élvezik a játékot. A játék időtartama változó, és a gyerekek tetszésük szerint játszhatnak vele. A Pamacs kép készítő már elnyerte a szakma elismerését, amely bizonyítja, hogy a játék valóban kiváló minőséget képvisel. A Djeco márka az egyik legnépszerűbb játékgyártó cég, amelynek termékei minőségi és tartósak. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek kreativitása és fantáziája kibontakozzon, és egy fantasztikus játékban vegyenek részt, akkor ne habozz, és vásárold meg a Djeco Pamacs kép készítő játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Pamacs kép készítő – Képalkotás – Dogs to stroke – Djeco lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Kertben – Alkotás varrással – Garden – DJ09436, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Fura házak – Képalkotás karc technikával – Wacky houses – DJ09713