Virágok – Képalkotás nyomdával – With flowers Djeco – DJ09950

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900099500 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Virágok – Képalkotás nyomdával készlet egy gyönyörű virág- és természettel teli babázó készlet, amellyel saját illusztrációkat készíthetsz. A színes kódolt bélyegzők és könnyen mosható tintapárnák segítségével fokozatosan építheted fel a képedet, különböző elemeket hozzáadva. A készlet tartalma: 16 bélyegzett képeslap, 3 könnyen fogható nagy tinta párnák (sárga, zöld és piros), 7 bélyegző és 1 lépésről-lépésre útmutató könyvecskét. A termék FSC® minősített papír és karton felhasználásával készült. A Virágok – Képalkotás nyomdával készletet 3 éves kortól ajánljuk. A játék időtartama változhat attól függően, hogy milyen összetett illusztrációkat szeretnél készíteni. Ez a Djeco készlet (DJ09950) tökéletes választás azoknak, akik szeretnek alkotni és a szépséget a saját képzeletükkel megjeleníteni. Hozz létre virágokkal és természetes motívumokkal teli képeket, fedezd fel a kreativitásod határait a Djeco Virágok – Képalkotás nyomdával készlettel!

Gyakori kérdések

Ár a Virágok – Képalkotás nyomdával – With flowers Djeco – DJ09950 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Cast – Trinity****** ördöglakat, Foltra folt – Képalkotás nyomdával – Dib dab – Djeco – DJ09899, Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924, Radír tollszárban – Írószer – Lucille clip eraser – DD03781