Zombicide: Jók és rosszak társasjáték – kiegészítő

15 800 Ft

Cikkszám: 3198598816d5 Kategória:

Leírás

Vigyázat, újra Zombik! Évtizedeken keresztül az emberek és az orkok átjártak a határonegy kis csetepatéért, hogy élelemre, bosszúra vagy csak élvezetre lelhessenek. Idővel mindkét fél hozzászokott ehhez: bárki aki ezen az esős tájon született, harcossá vált. Ám a zombiragály végigvonult a tájon, félresöpört minden sereget, sőt még magát a határt is.Túlélőként a halottidézők jelentette fenyegetésre keressük a válaszokat. Követnél minket az ork területek mélyére, szembenézve a feldúlt vidék kárhozott zombijaival? Készen állsz a kihívásra, a példátlan zombimészárlásra? A Zombicide: Jók és Rosszak kiegészítő egy izgalmas és vérfagyasztó társasjáték, amelyben egy poszt-apokaliptikus világban kell túlélnünk a zombik támadását. A játék 29 figurát tartalmaz, köztük 4 túlélőt, 6 követőt és 18 kárhozottat, amelyekkel egyedi és véres játékélményben lehet részed. A játékhoz 5 térképlap, 4 karakterlap és 33 minikártya is jár, amelyek tovább bővítik a játékmenetet. A Zombicide: Jók és Rosszak kiegészítő a Zombicide alapjátékkal együtt játszható, így még izgalmasabb és kihívást jelentő lesz a játék. A játék célja, hogy túléljük a zombiapokalipszist, és megmentjük az emberiséget a pusztulástól. A játék során különleges képességeket is használhatunk, amelyek segítenek a zombik legyőzésében. A játék 14 éves kortól ajánlott, és 1-6 játékos játszhatnak egyszerre. A játékidő változó, de általában 60-90 percet vesz igénybe. A Zombicide: Jók és Rosszak kiegészítő több díjat is nyert, köztük az Origins Awards 2015 legjobb társasjátéka és a Golden Geek Awards 2015 legjobb társasjátéka kategóriában. A játékot a Zombicide rajongóinak és a poszt-apokaliptikus játékok kedvelőinek ajánljuk, akik szeretnek kihívásokkal teli játékélményben részt venni. Ne habozz, csatlakozz a túlélők csapatához, és küzdjünk együtt a zombik ellen! A Zombicide: Jók és Rosszak kiegészítővel izgalmas és vérfagyasztó játékélményben lehet részed! Vegyél részt a zombiapokalipszisben, és mutasd meg, hogy Te vagy az igazi túlélő!

Gyakori kérdések

Ár a Zombicide: Jók és rosszak társasjáték – kiegészítő lhaj 15800 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Az elvarázsolt labirintus társasjáték – fémdobozos kiadás, Smart Car mini logikai játék – Smart Games, Coloretto kártyajáték Abacus Spiele, Kitchen Rush: Hozhatok desszertet? kiegészítő