Zsenilia bogarak – Kreatív alkotás – Yarn bugs – DJ08982

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900089822 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy nagyon egyszerű cérnaszálas tevékenység, csőtisztító szál négy színes kis állatka készítéséhez. A Djeco Zsenilia bogarak készlet egy fantasztikus kreatív alkotás, amelyet minden 3 éves és annál idősebb gyermek számára ajánlunk. Ez a játék nemcsak szórakoztató és izgalmas, de fejleszti a finommotorikát és a kreativitást is. A játékhoz nincs szükség sok különleges eszközre, csak egy kis kézügyességre és képzeletre. A készlet tartalmazza a színes bogarak elkészítéséhez szükséges cérnaszálat és csőtisztító szálakat, valamint egy nagyon vastag, erős karton alapot, amely garantálja, hogy a bogarak tartósak lesznek. Az állatok fémes kivitele pedig csillogást ad nekik, és még jobban kiemeli a készítő munkáját. Ez a fűzős tevékenység ideális időtöltés a gyerekeknek, és egyben remek ajándék is lehet születésnapra vagy karácsonyra. A Zsenilia bogarak készlet újra és újra élvezhető, és a színes képi útmutató segítségével még könnyebb elkészíteni a bogarakat. A játékhoz akár egyedül vagy barátokkal is játszhatnak, így garantált a szórakozás. A Djeco márka híres arról, hogy minőségi játékokat gyárt, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyerekek képességeit is. A Zsenilia bogarak készlet is egy ilyen játék, amely nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van. A Djeco márka számos elismerést kapott a játékiparban, és a Zsenilia bogarak készlet is egy olyan termék, amely biztosan elnyeri majd a gyerekek és a szülők tetszését. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreatív és fejlesztő játékokkal játszhasson, akkor a Djeco Zsenilia bogarak készlet a tökéletes választás. Garantáltan szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt, és a gyerekek még évek múlva is élvezhetik a készlet adta lehetőségeket. Rendeld meg most a gekkotoys.hu webáruházból, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Zsenilia bogarak – Kreatív alkotás – Yarn bugs – DJ08982 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: BéKaland családi logikai társasjáték, Virágos kreatív boksz – 6 in 1 – The flower garden – Djeco – DJ09330, Babaérkező szett – Rágóka, csörgő – BabySet – DJ06138, Vizes szivárvány – Képalkotás gyöngyökkel, vízzel – Rainbow – DJ09484