A Párduc – Művész puzzle 150 db – Gala key ring – DJ07659

6 520 Ft

Cikkszám: 3070900076594 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Puzz’Art Párduc remek szórakozást nyújt a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez a 150 darabos puzzle teljesen új formátumban készült, sarkok és élek nélkül. Ezáltal az összeállítása igazi kihívást jelent, hiszen a darabok egymásba kapcsolódnak, mint egy puzzle, de nincsenek a szokásos szabályos formájukban. Az elkészült puzzle egy nagyméretű kivágott formát ölt, melyen egy fenséges párduc látható. A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt öröm lesz felfedezni az állat különleges részleteit és szépségét. A Djeco DJ07659 cikkszámú termék nem csak a képzelőerőt és a problémamegoldó képességet, hanem a finommotorikát és a koncentrációt is fejleszti. A Puzz’Art Fekete párduc puzzle ideális játék minden korosztálynak, akik szeretnek kihívások elé állni és élvezik a puzzle összeállítását. A játékot ajánljuk 6 éves kortól. Az összeállítás időtartama körülbelül 1-2 óra lehet, attól függően, mennyire járatos a játékos a puzzle összeállításban. A Djeco márka több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a játékiparban. Termékeiket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készítik, így biztosítva, hogy a játék évekig tartósan szolgálja a gyerekek szórakozását. A Puzz’Art Fekete párduc puzzle is több elismerést kapott már, így biztosak lehetünk benne, hogy egy igazán minőségi játékról van szó. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked játék közben fejlessze az agyát, finommotorikáját és koncentrációs képességét, akkor a Puzz’Art Fekete párduc puzzle tökéletes választás. A játék összeállítása során a gyerek ráadásul még a fekete párduc különleges világába is bepillanthat, így a kreativitása is szárnyalni fog. Rendeld meg most a Djeco DJ07659 cikkszámú Puzz’Art Fekete párduc puzzle-t, és ajándékozd meg a gyermekedet egy kihívással és fantasztikus élményekkel!

Gyakori kérdések

Ár a A Párduc – Művész puzzle 150 db – Gala key ring – DJ07659 lhaj 6520 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Bata Puzzle kártyás puzzle – Djeco, Árny párosító – 2 db-os párosító puzzle – Shadows – DJ08187, Méchanlou kártyajáték – Djeco, Tigris szülinapja – Fa puzzle 25 db – Puzzlo Happy – DJ01815