A vadonban – Művészi színező – Wilderness – DJ08690

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900086906 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka egyik remek terméke a vadonban – művészi színező – Wilderness – DJ08690. Ez egy különleges kifestő képsorozat, amelyet úgy terveztek, mintha egy műgyűjtemény lenne. A termék egy stílusos, portfóliószerű mappa formájában kerül forgalomba, amely három nagyméretű vadon képet tartalmaz, amelyeket a gyerekeknek színezniük kell. Ez a rendkívüli színezőkép-szett különböző megközelítéseket mutat be. A képek színes szélekkel vannak ellátva, és világos vagy sötét háttérrel rendelkeznek, így a gyerekek változatos színvilágban alkothatnak. A termékhez tartozik egy színpaletta, amelyben a művészek ajánlott színeket és sablonokat javasolnak, de a gyerekek természetesen szabadon is kifejezhetik a fantáziájukat. A vadonban – művészi színező – Wilderness tökéletes játék minden kis művésznek. A termék egyszerre szórakoztató és fejlesztő, hiszen a gyerekek nem csak a képek színezésével játszhatnak, hanem változatos technikákat is kipróbálhatnak, új színeket keverhetnek és a művészi kifejezésmódjukat is fejleszthetik. A termék ajánlott életkorát illetően ne aggódj, hiszen a vadonban – művészi színező – Wilderness minden korosztálynak megfelelő lehetőséget nyújt. A kicsik már 3 éves kortól elkezdhetik élvezni ezt a fantasztikus színezőképet, míg a nagyobbak akár 8-10 éves korukig is élvezhetik a játékot. Emellett a játékidő is változó, hiszen mindenki a saját tempójában színezheti ki a képeket, így akár több alkalomra is kitart. Ne habozz lelkes kézimunkásainkkal kipróbálni a vadonban – művészi színező – Wilderness szettet! Garantáltan órákra leköt majd bennünket, miközben a fantáziánk szárnyal a vadon ragyogó színeivel!

Gyakori kérdések

Ár a A vadonban – Művészi színező – Wilderness – DJ08690 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Csodás világ – Foszforeszkáló képalkotás karc technikával – Wonderful world – DJ09715, Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő – Oaxacan – DJ08891, Gyűrű készítés – Ékszerkészítő – Ring collection – DJ09499, Kutyusos öltöztető – Ruhatervező – Zabimix – DJ01667