Szép lánykák – Képalkotás fémfóliával – Fair maidens – DJ09478

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900094789 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco egy világszerte elismert márka, melynek termékei kiváló minőségűek és kreatívak. A DJ09478 készlet 12 csodásan illusztrált kártyát tartalmaz, melyek egyedi arany és ezüst hatású mintákkal és öntapadós motívumokkal díszíthetőek. A színpompás kártyák között szép fiatal hölgyeket ábrázoló motívumok találhatóak, melyekkel elképesztően szép alkotásokat lehet létrehozni. A játék során a gyermeknek lehetősége van kiválasztani a matricát, amelyet felragaszt a kártyára. Ezután a kiválasztott arany vagy ezüst hatású lapot helyezi a motívumra, majd a kártya alakja színpompásan jelenik meg. A Djeco DJ09478 készlet 4 éves kortól ajánlott, és akár 2-4 gyermek is játszhat egyszerre. A játékidő pedig akár órákig is eltölthető, hiszen a gyermek fantáziáját és kreativitását csak a képzelete szabhatja meg. A Djeco DJ09478 készlet már számos elismerést és díjat nyert, és bármilyen alkalomra ideális ajándék lehet. Ez a kreatív játék nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is örömforrás lehet, hiszen lehetőséget ad a művészi kreativitás és a képzelőerő kibontakoztatására. Vásárold meg most a Djeco DJ09478 készletet és engedd, hogy a képzelőerőd szárnyaljon!

Gyakori kérdések

Ár a Szép lánykák – Képalkotás fémfóliával – Fair maidens – DJ09478 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Tündöklő virágözön – Képalkotás csillámporral – The scent of flowers – Djeco, Élet az éjszakában – Képalkotás karc technikával – At night, Papírkép készítő kreatív szett – Quilling technikával – Petticoat scrolls – Djeco, Jósló csiki-csuki lányos színek – Origami – Fortune tellers – Djeco