Állati forgatag 36 dbMágneses képalkotó – Djeco

7 750 Ft

Cikkszám: 3070900031241 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco játék, élvezd, hogy játszhatsz! Segíti a koncentrációt és a formafelismerést a korai fejlődési szakaszban.Ez a 36 darabos mágneses kirakó fejleszti a finom motorikus készséget és a megfigyelő képességet már egészen pici korban. Anyaga: fa Ajánlott: 2 éves kortól Az Állati Forgatag 36 db Mágneses Képalkotó egy fantasztikus játék, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a finommotorikát és a megfigyelőképességet. A játék 36 darabból áll, amelyek mindegyike egy-egy állati alakot formáz. A darabok mágnesesek, így könnyedén és biztonságosan illeszthetőek egymáshoz, így a kicsik élvezettel alkothatnak képeket ezekből a színes és vidám állatokból. Az Állati Forgatag 36 db Mágneses Képalkotó ideális játék már 2 éves kortól kezdve, és közösen játszhatnak vele többen is, így a gyerekek fejleszthetik a szociális készségeiket is. A játék jelentősége abban rejlik, hogy segít a korai fejlődési szakaszban a koncentráció és a formafelismerés fejlesztésében. A Djeco márka számos elismerést kapott már a fantasztikus és tanulságos játékaiért, így az Állati Forgatag 36 db Mágneses Képalkotó is egy olyan játék, amelyet érdemes beszerezni a kicsik számára. A játékanyag minősége is kiváló, hiszen a darabok faanyagból készültek, ami tartós és környezetbarát anyag. Az Állati Forgatag 36 db Mágneses Képalkotó játékideje változó, hiszen a kicsik a saját tempójukban alkothatnak és játszhatnak vele. A játék élménye azonban garantált, hiszen a színes és vidám állatfigurák segítségével a kicsik nem csak szórakoznak, de fejlesztik a képzeletüket és a kreativitásukat is. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlődjön játszva és élvezze a játékot, akkor az Állati Forgatag 36 db Mágneses Képalkotó a tökéletes választás. Rendeld meg most a Djeco cikkszám: DJ03124 alapján, és éld át a közös játék élményét a kicsiddel!

Gyakori kérdések

Ár a Állati forgatag 36 dbMágneses képalkotó – Djeco lhaj 7750 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mágneses játék - Hasonló termékek: Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető – Djeco, Maci horgászat – Mágneses horgászat – Fuzzyfish – DJ01613