Maci horgászat – Mágneses horgászat – Fuzzyfish – DJ01613

9 560 Ft

Cikkszám: 3070900016132 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco kifejezetten a gyermekeknek tervezett, kreatív, szórakoztató és oktató játékai közé tartozik a Ready to go fishing? nevű játék. Ez a játék egy interaktív horgászjáték, amelyet közvetlenül a dobozból lehet játszani. A gyerekeknek csak be kell dobniuk a horgászbotjukat, majd felfogniuk azokat a halakat, amelyek rejtőznek az alattuk lévő vízben. Azonban, vigyázat! Az elfogott halak lehetnek jók, vagy rosszak, így sosem tudni előre, mire számíthatunk, amíg ki nem húzzuk őket a vízből. Ez a játék egy egyszerű, de szórakoztató módja annak, hogy a gyermekek megismerjék a horgászat alapjait, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a finommotoros készségeiket. A játék 100% FSC® minősített fából készült, így biztos lehet benne, hogy környezetbarát és biztonságos anyagokat használtak a játék kialakításához. A Ready to go fishing? játék ajánlott korosztálya 2 évestől, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. A játék méretei: 22 x 22 x 4cm, így könnyen tárolható és szállítható. A játék tartalma 12 darabot (fa és fém), 1 horgászbotot (fa, műanyag, mágnes), 1 fedelű lyukat (műanyag és fa). A játék tervezője Virgo volt. A Ready to go fishing? játék elnyerte a 2019 Spielwarenmesse Toy Award díját, ami garantálja, hogy egy minőségi és szórakoztató játékot adunk a gyerekek kezébe. Vásárolja meg most, és biztosan órákig lefoglalja majd a gyerekek figyelmét, amellett, hogy fejleszti a készségeiket és szórakoztatja őket!

Gyakori kérdések

Ár a Maci horgászat – Mágneses horgászat – Fuzzyfish – DJ01613 lhaj 9560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mágneses játék - Hasonló termékek: Állati forgatag 36 dbMágneses képalkotó – Djeco, Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető – Djeco