Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető – Djeco

8 430 Ft

Cikkszám: 3070900030848 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Másgnese öltöztető, formadobozban. Öltöztetés közben gyermekünk is játékosan tanulja a testrészeket, egészen a fő testrészektől a ritkán használt testrészekig pl: comb, lábszár, tenyér, hát…Na és ruhák pedig igazán csodálatosak, pont olyanok amiket ők szeretnének. A Djeco kreatív játékai mindig is a gyermekek testi és szellemi fejlődésének elősegítésére törekedtek. Az egyik legjobb példa erre a Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető játék, amely egy kis formadobozban érkezik, így könnyen hordozható és tárolható. Ez a játék ideális választás a 3 évesnél idősebb gyermekek számára, akik szeretik a hercegnőket és az öltözködést. A játékban szereplő hercegnők mágneses ruhái és kiegészítői segítségével a gyerekek különböző szetteket alkothatnak és saját stílusukat fejleszthetik. A játék használata közben a gyerekek nemcsak az öltözködésről tanulnak, hanem megismerkedhetnek a testrészekkel is. Az öltözködés közben a gyerekek játékosan tanulhatják az emberi test anatómiáját, és megismerhetik a fő testrészeket és a ritkán használt testrészeket is, mint például a comb, lábszár, tenyér és hát. Ez a játék tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerekek fantáziáját és kreativitását fejlessze, miközben jól szórakoznak. A játék kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, így hosszú évekig szolgálja majd a gyerekek játékos kalandjait. A Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető játék ideális 1-2 gyerek számára, akik akár együtt is játszhatnak, és közösen alkothatnak újabb és újabb szetteket. A játék időtartama nem korlátozott, így a gyerekek akár órákig is játszhatnak vele. A Djeco márka számos díjat nyert el fejlesztő játékaiért, és ez a játék sem kivétel. A Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető játék megkapta a Toy Award 2019 díjat, amely a legjobb játékokra és játéksorozatokra adományozott elismerés. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fantáziája és kreativitása fejlődjön, és közben jól szórakozzon, akkor a Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető játék a tökéletes választás. A Djeco márka minőségi játékait bátran ajánljuk minden szülőnek, akik szeretnék, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak és fejlődjenek.

Gyakori kérdések

Ár a Hercegnős öltöztető játék – Mágneses öltöztető – Djeco lhaj 8430 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Mágneses játék - Hasonló termékek: Állati forgatag 36 dbMágneses képalkotó – Djeco, Maci horgászat – Mágneses horgászat – Fuzzyfish – DJ01613