Állatos matrica gyűjtemény 160 db-os – Animals – Djeco

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900088412 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez a szuper állatos dekormatrica csomag garantáltan jól fog mutatni a szobádban! Ha rajongsz az állatokért, fogd a matricákat és díszítsd fel velük a szobádat, otthonosabb és barátságosabb lesz tőle! Állatos matrica gyűjtemény 160 db-os – Animals – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Állatos matrica gyűjtemény 160 db-os – Animals – Djeco lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Matrica gyerekeknek - Hasonló termékek: Lovacska és lovasa 160 db-os matrica gyűjtemény – Horses – Djeco, Lovagok 160 db-s matrica gyűjtemény – Knights – Djeco, Elegáns ABC – Fémhatású mini matrica gyűjtemény – Saloon letters – Djeco, Matrica gyűjtemény 1000 db-os – 1000 stickers for little ones – Djeco