Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matrica – Baby animals

2 150 Ft

Cikkszám: 3070900090842 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matricagyűjtemény a legjobb választás a gyerkőcöknek! A szuper minőségű matricák azonnal ragadnak, örömteli szórakozást biztosítanak a kicsiknek! A szettben cuki bébi állatok találhatóak, amelyek bármilyen felületet mókássá varázsolnak! Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matrica – Baby animals Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matrica – Baby animals lhaj 2150 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Matrica gyerekeknek - Hasonló termékek: Hercegnő teázik 160 db-os – Princess Tea Party – Djeco, Elegáns ABC – Fémhatású mini matrica gyűjtemény – Saloon letters – Djeco, Hercegnős matrica gyűjtemény 160 db-os – Princess Marguerite – Djeco, Lovagok 160 db-s matrica gyűjtemény – Knights – Djeco