Hercegnő teázik 160 db-os – Princess Tea Party – Djeco

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900088849 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Hercegnő minta! Dekoráció gyerekeknek, hogy az élmény sose fejeltődjön el, kis emlékek készítése, dekor matrica a Djecotól! Hercegnő teázik 160 db-os – Princess Tea Party – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Hercegnő teázik 160 db-os – Princess Tea Party – Djeco lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Matrica gyerekeknek - Hasonló termékek: Kis barátok matrica gyűjtemény 160 db-os – Small friends – Djeco, Animals – matricás könyv – Djeco, X-sugárzás – Matricák 30 db – X-rays – DJ09267, Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matrica – Baby animals