Tip Top Clap kártyajáték / cselekvés,memória / – Djeco

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900051201 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék. Legyél Te a Tip Top Clap nyertese! A Djeco Tip Top Clap egy fantasztikus memória és cselekvés kártyajáték, melyet a legfiatalabbak számára fejlesztettek ki. A játék remekül fejleszti a figyelmet és az emlékezőképességet, valamint garantáltan szórakoztató és nevetéssel teli perceket biztosít a játékosok számára. A Tip Top Clap kártyajáték ideális választás egy egész család vagy baráti közösség számára, és biztosan mindenki kedvenc játékává válik. A játék egyszerű szabályainak köszönhetően könnyen megtanulható, és a játékosok számának rugalmas beállításával mindenki számára élvezetes lehetőséget nyújt. A játékidő a játékosok számától és a választott játékvariációktól függően változó, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékmódokat. A játék kártyái szépen illusztráltak, így minden játékos élvezheti a játék szépségét és a fantasztikus grafikákat. A játék célja, hogy a játékosok emlékezzenek a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben, és mindezt úgy, hogy közben utánozzák az előző játékosok mutatott mozdulatait a megfelelő sorrendben. Ha egy játékos ront, azaz téved a sorrendben, akkor büntetőkártyát kap a már felfordított kártyák közül. A játék folytatódik, amíg valaki el nem éri a meghatározott játék végi feltételt, például időt vagy büntetőkártyákat. A játék remekül alkalmas arra, hogy összekovácsolja a csapattagokat, és fejlessze a memóriakészséget. A Djeco Tip Top Clap kártyajáték erősíti a családi kötelékeket és biztosítja a szórakozást a szabadidőben. Ne habozzon, próbálja ki Ön is a Tip Top Clap kártyajátékot, és élvezze a fantasztikus játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a Tip Top Clap kártyajáték / cselekvés,memória / – Djeco lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Szótorony – Figyelem, szókincs fejlesztő játék – ABC Boom – DJ08543, Tapikékoi – Figyelem fejlesztő társasjáték – Tapikékoi – Djeco – DJ08542, Állati memória hangokkal – Memória játék – Memo Meuh – Djeco, Kis állatok – Memória játék – Memo Small animals – DJ08254