Állatos zanza – Képkirakó – Zanimals – DJ03088

8 430 Ft

Cikkszám: 3070900030886 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy mókás mix-and-match játék mágnesekkel! A doboz két különböző színű oldallal rendelkezik, így mindkét oldalon lehet játszani. Készíts végtelenül szórakoztató állatokat sok fantáziával! Kiváló minőségű fából készült, különböző textúrákkal borított mágnesek. Az állatos zanza képkirakó egy fantasztikus játék, amely garantáltan szórakoztató időtöltést nyújt gyermekednek. A játék segítségével különböző állatokat hozhatsz létre, melyeket fantáziád és kreativitásod segítségével teremthetsz meg. A készlet 34 darab mágneses fa alkatrészt tartalmaz, melyeket könnyedén összeállíthatsz az állat formájú fémdobozban. A képkirakó kiváló minőségű fából készült, így hosszú távon is élvezhető játékélményt nyújt. Az alkatrészek textúrája változatos, így érzékszervi tapasztalatot is nyújtanak a kicsiknek. Az állatos zanza képkirakó ideális választás, ha szeretnél egy olyan játékot, amely fejleszti a kreativitást, az érzékszerveket és a finommotorikát. Ideális játék két éves kor felett. A játék segítségével akár egyedül, akár társaságban is játszhatsz, így az egész család számára élvezetes időtöltés lehet. Az összes alkatrész könnyen tárolható a fémdobozban, így a játék után is praktikus és helytakarékos megoldást nyújt. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid kedvenc játéka legyen az állatos zanza, akkor ne habozz, rendeld meg most!

Gyakori kérdések

Ár a Állatos zanza – Képkirakó – Zanimals – DJ03088 lhaj 8430 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Koala – Képalkotás hajtogatással, színezéssel – Mexikoala – Djeco, Estélyi ruhák – Képalkotás csillámporral – Glitter dresses – Djeco, Állati csavaros – Csavarozós játék – TournaBasic – Djeco, Kislány az állatok között – Képalkotás ujjfestéssel – Touch and paint! – DJ09898