Concordia: Sestertiussal kikövezett utak társasjáték

13 940 Ft

Cikkszám: 5999556751977 Kategória:
Mark: Gémklub

Leírás

Legyen részetek szuper játékélményben a Concordia: Sestertiusszal kikövezett utak társasjátékkal! A Concordia egy békés stratégiai játék, amelyben minden út Rómába vezet! Játékosként igyekezzetek a legtávolabbi provinciákra is kiterjeszteni kereskedelmi hálózatotokat, keressétek az istenek kegyeit! Tartsátok szemmel társaitokat, nehogy jájöjjenek a céljaitokra! A Concordia egy fantasztikus társasjáték, ami a római birodalom idejébe kalauzol el bennünket. A játék során egy kereskedőcsaládot vezetünk, és célunk az, hogy minél nagyobb befolyásra és gazdagságra tegyünk szert. A játék menete során telepeseket küldünk a birodalom különböző sarkaiba, építünk ki kereskedelmi hálózatokat, és áldozunk az ősi isteneknek. A játék során okosan kell tervezni és stratégiát kidolgozni, mert a vetélytársaink is ugyanezt teszik. A játék tartalma rendkívül gazdag. A dobozban 190 faelem, 75 ház, 15 tengeri telepes, 15 szárazföldi telepes, 5 pontjelző, 80 áruegység, raktárházak, városjelzők, bónuszjelzők és érmék találhatók. Emellett a játékhoz 72 kártya és egy játéktábla is tartozik. A játékot 3-5 játékos játszhatják, és a játékidő körülbelül 60-120 perc. A Concordia rengeteg díjat és jelölést nyert a játékpiac legnevesebb elismeréseitől. A játékot 2015-ben a Nederlandse Spellenprijs Best Expert Game kategóriájában győztesnek választották, 2014-ben pedig jelölték a Kennerspiel des Jahres, a Jogo do Ano és az International Gamers Award – General Strategy: Multi-player kategóriákban. Emellett a játékot 2013-ban a játékosok Meeples’ Choice díjával is elismerték. Ha szereted a stratégiai játékokat, és szeretnél visszarepülni az időben az ókori Róma gazdag és izgalmas világába, akkor a Concordia a tökéletes választás számodra. Tölts el egy fantasztikus játékélményt barátaiddal vagy családoddal, és legyél Te a legjobb kereskedőcsalád vezetője a birodalomban!

Gyakori kérdések

Ár a Concordia: Sestertiussal kikövezett utak társasjáték lhaj 13940 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Exit: A játék – Rejtély az Orient expresszen, Pizza Monsters társasjáték, Gondold ki! Társasjáték, Cortex 3 – IQ Party társasjáték