Contigloo – Számolási képességet fejlesztő társasjáték – Contigloo – DJ01612

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900016125 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Contigloo egy összeadási és kivonási játék. A kártyák megadják az utasításokat, a gyermek pedig egyenként elhelyezi a megfelelő számú figurát a táblán. A kártyák hátoldalán a megoldás képekben! A Djeco márka új játéka, a Contigloo, remek lehetőséget kínál a számolási képességek fejlesztésére. Ez egy összeadási és kivonási játék, ahol a kártyák adják meg az utasításokat, és a gyermeknek egyenként kell elhelyeznie a megfelelő számú figurát a táblán. Az utasítások könnyen követhetők, és a kártyák hátoldalán megtekinthetők az önkontroll megoldások, amelyek segítenek az ellenőrzésben és a tökéletesítésben. A játék célja, hogy a gyermek összeadjon és kivonjon 1-től 5-ig, és ezáltal javítsa a számolási képességeit. A játékhoz 10 fadarab és 20 kártya tartozik. A vastag, függőlegesen álló darabok és a játékfelületen lévő nyílás megkönnyíti a játék kezelését, és a játékmenetet még izgalmasabbá teszi. A Contigloo játéknak nincsenek korlátai, bárki bármilyen korban élvezheti. Ajánlott korosztály +3 éves kortól. A játék időtartama rövid, így több játékmenet is kipróbálható egy ülés alatt. A Djeco márka játékai között a Contigloo kiemelkedik, mert nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is. A játék segít a számolási és logikai képességek fejlesztésében, valamint az önellenőrzési készségek javításában is. A játék kiváló lehetőség arra, hogy a gyerekeknek játékosan tanítsuk meg a számolást és a matematikát. Összességében, a Contigloo egy kiváló játék a számolási képességek fejlesztéséhez. A könnyen kezelhető darabok és a játékfelületen lévő nyílás megkönnyíti a játékmenetet, és a játék összetettsége is fokozatosan növekszik. A játék ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni gyermekük matematikai képességeit. A Djeco márka minőségi játékot kínál, és a Contigloo nem kivétel. A játék tartalma 10 fadarab és 20 kártya, és a csomagolás mérete 23 x 23 x 3 cm. Vásárolja meg a Contigloo játékot most, és segítse gyermekét matematikai készségeinek javításában!

Gyakori kérdések

Ár a Contigloo – Számolási képességet fejlesztő társasjáték – Contigloo – DJ01612 lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Kaméleon 150 db-os puzzle – Chameleon – 150 pcs – Djeco, Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291, Monstrio – Memória és stratégiai – Monstrio – DJ05086, Három az egyben táblajáték – Chess + Checkers – Djeco