Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996

6 540 Ft

Cikkszám: 3070900079960 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka csillogó szélforgó madaras csomagja lehetőséget nyújt egy káprázatos napfogó elkészítéséhez. A készletben megtalálható minden szükséges darab ahhoz, hogy dekoratív formákkal, gyöngyökkel, szalagokkal és átlátszó korongokkal díszítsd a karikát. Ez az elkészült gyönyörű dísztárgy felakasztható a hálószoba ablaka mellé, hogy felfogja a fényt és egy kis Feng Shui-t adjon otthonodnak. A csomag tartalma: dekoratív formák, egy 16 cm átmérőjű fémkarika, gyöngyök és flitterek, 4 m átlátszó cérna, átlátszó öntapadós korongok és egy lépésről-lépésre útmutató. A játékot minimum egy játékosnak ajánljuk, és alkalmas 7 éves kortól kezdődően. A csillogó szélforgó madaras csomag remek választás a kreatív tevékenységek szerelmeseinek, aki saját kezűleg szeretné megalkotni saját dísztárgyát.

Gyakori kérdések

Ár a Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996 lhaj 6540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924, Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981