Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995

6 540 Ft

Cikkszám: 3070900079953 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies (DJ07995) egy átfogó kreatív készlet, amely lehetővé teszi számodra, hogy elkészíts egy ragyogó napfogót. A készletben minden megtalálható, amire szükséged lesz: dekoratív formák, gyöngyök, szalagok és átlátszó korongok. A készletben található 16 cm átmérőjű fémkarika már előre körbetekerve egy szalaggal, így könnyedén elkezdheted a dekorációt. A végeredmény egy gyönyörű dísztárgy lesz, amit felakaszthatsz a hálószobád ablak mellé, hogy felfogja a fényt és egy kis Feng Shui-t adjon otthonodnak. A készlet tartalma: dekoratív formák, 1 szalaggal előre körbetekert fémkarika (16 cm átmérőjű), gyöngyök és flitterek, 4 m átlátszó cérna, 1 lap átlátszó öntapadós korongok és 1 lap lépésről-lépésre útmutató. Ez a kreatív játék kiválóan alkalmas 6 éves kortól ajánlott gyermekek számára. Játék közben a gyerekek fejleszthetik kreativitásukat és kézügyességüket, miközben élvezik a játékidőt. Szerezd be a Djeco Csillogó szélforgó pillangós készletet, fedezd fel a kreativitásod és díszítsd fel a hálószobád egyedi és ragyogó dísztárgyával!

Gyakori kérdések

Ár a Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995 lhaj 6540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981, Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996, Szerencsehozó amulett – Csináld magad – Lucky charm Djeco – DJ07980