Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995

6 540 Ft

Cikkszám: 3070900079953 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies készlet egy átfogóan kreatív termék, amely lehetővé teszi, hogy elkészíts egy ragyogó napfogót. A készletben szerepelnek dekoratív formák, gyöngyök, szalagok és átlátszó korongok, amikkel díszítheted a karikát. Az elkészült dísztárgyat felakaszthatod a szobád ablak mellé, így felfoghatja a fényt és egy kis Feng Shui-t adhat otthonodnak. A termék tartalmazza a dekoratív formákat, egy 16 cm átmérőjű fémkarikát, gyöngyöket és flittereket, 4 m átlátszó cérnát, valamint átlátszó öntapadós korongokat és egy lépésről-lépésre útmutatót. A Djeco Csillogó szélforgó pillangós készletet 6 éves kortól ajánljuk, és több személy által is játszható. A játék időtartama a készlet összetettségétől függ.

Gyakori kérdések

Ár a Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995 lhaj 6540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Szerencsehozó amulett – Csináld magad – Lucky charm Djeco – DJ07980, Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977, Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924, Tündéres képkeret – Csináld magad – Fairy – like – DJ07904