Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981

6 090 Ft

Cikkszám: 3070900079816 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Butterflies készlet egy kreatív, kézműves játék, amelyben te magad készítheted el a saját pillangó díszeidet. A készlet tartalmaz 9 darab fapillangó alapot, több mint 100 matricát és különböző kiegészítő elemeket, mint például karabiner, bojtok és szaténszalagok. A termékkel egy útmutató is jár, amely lépésről-lépésre segít a díszek elkészítésében. A djeco Butterflies készletet ajánljuk mindenkinek, aki szereti a kreatív tevékenységeket és szeretne egyedi díszeket készíteni. A játék alkalmas egyedül vagy közösen játszható, így barátokkal vagy családtagokkal is végezhetitek. A Djeco Butterflies készlet minőségi anyagokból készült, így hosszú távon élvezhetitek a játék örömét. A termék játékidőtől függetlenül szórakoztató és fejlesztő, segít a kézügyesség fejlesztésében és kifejezi a gyerekek kreatív gondolkodását. Tökéletes ajándék lehet szülinapra vagy más alkalmakra. Kapcsold be a képzeletedet és alkoss egyedi pillangó díszt a Djeco Butterflies készlettel!

Gyakori kérdések

Ár a Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981 lhaj 6090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977, A család fája – Csináld magad – A family tree to create – FSC MIX – DJ07914, Tündéres képkeret – Csináld magad – Fairy – like – DJ07904, Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977