Cuki állatok – Formaberakó – Woodypets Djeco – DJ01051

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900010512 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Cuki állatok – Formaberakó játék a Djeco brand kínálatából. Ez az aranyos 5 darabos fa állatokból álló puzzle egér, macska, nyúl, kutya és teknős figurákkal. Blanca Gomez tervezte. A játék segítségével a gyerekek megismerhetik a formákat, miközben élvezik a színes és könnyen kezelhető figurákat. A Djeco puzzle egy színes és gyönyörűen tervezett dobozban érkezik, könnyű tárolásra és fantasztikus ajándéknak is kiváló. Ajánlott 12 hónapos és idősebb gyermekek számára, nagyon jól fejleszti a finommotoros képességeket és a problémamegoldó készségeket. Játékidő: korlátlan. A Cuki állatok – Formaberakó játék a Djeco márka minőségi és kreatív termékeinek remek példája.

Gyakori kérdések

Ár a Cuki állatok – Formaberakó – Woodypets Djeco – DJ01051 lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Fagyizó – Zenélő ékszerdoboz – Ice cream shop – DJ06088, Bendzsó – Gyermek hangszer – Banjo – DJ06032, Elektromos zongora – Electronic Piano – Djeco, Color connect – Asszociációs kártyajáték – Color connect – DJ05088