Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjáték

3 550 Ft

Cikkszám: 5999566844249 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

hamarosan jön a leírás! A Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjátékkal tökéletesen belecsöppenhetsz egy krimisorozat élményébe, hiszen te leszel a nyomozó, aki a megoldásra törekszik! A játékot 1-5 játékos játszhatják, így akár baráti társaságban, akár családi körben is kiváló szórakozást nyújthat. Az ajánlott korosztály 14 éves kortól kezdődik, a játék pedig átlagosan 1 órás játékidővel rendelkezik, így nem csak izgalmas, de időtakarékos szórakozást is nyújt. A Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjáték elnyerte a 2018-as Golden Geek Awards Best Cooperative Game díját, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi játékot vásárolsz. A játék egyszerű szabályai és izgalmas játékmenete miatt minden játékosnak élvezetes lesz a nyomozás. A játék mélyebb szintjei pedig kihívást jelentenek azoknak, akik szeretnének még többet kihívást kapni a nyomozás során. A Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjáték fantasztikus játékélményt nyújt minden játékosnak. A játék során azonnal beleépülhetsz egy izgalmas nyomozásba, és a végén megtudhatod, hogy milyen lenne nyomozónak lenni. Ha szereted a krimisorozatokat és a nyomozó történeteket, akkor a Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjáték azért készült, hogy garantáltan lekösse a figyelmedet és izgalmas játékélményt nyújtson neked!

Gyakori kérdések

Ár a Detektív krónikák – Gyilkosság az egyetemen társasjáték lhaj 3550 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Kaméleon 150 db-os puzzle – Chameleon – 150 pcs – Djeco, Aurélia író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Aurelia writing set, Doppelt so clever (Duplán okos húzás!) társasjáték, Ügynökség társasjáték