Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900069138 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913 egy lenyűgöző játék a Djeco termékcsaládból. Ez a dühös lovag bátran szembeszáll minden kihívással, és egy igazi oroszlánként vadászik az ellenfeleire. A figura karddal és pajzzsal felfegyverkezve érkezik, hogy még izgalmasabb legyen a játék. Az Arty Toys játékokat a művészi játékok trendje ihlette, és az élet minden területéről érkező művészek tervezték. Minden figurának megvan a saját, eredeti csavarja, amit az illusztrátorok és tervezők adnak hozzá. Ezek a mozgó figurák nemcsak kiállíthatók és gyűjthetők, hanem saját történetek és mesés kalandok szereplőiként is használhatók. A Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913 játékot 3 éves kortól ajánljuk. Akár egyedül, akár barátokkal játszol, garantáltan órákig fogsz szórakozni. Vidd magaddal az oroszlán hadúrként és élvezd, ahogy száguld a csatamezőn! Nem csak a gyerekek, de a szülők is imádni fogják ezt a fantasztikus játékot. Vásárold meg most a Djeco online áruházban, és engedd szabadjára a képzeletedet a Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913 segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Dühös oroszlán – Arty toys – Furious – DJ06913 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékfigurák - Hasonló termékek: Lili pillangókkal – Arty toys – Lili Butterfly – DJ06789, Rictus a szuperhős – Djeco, A dzsungel könyve Bagira játékfigura – Bullyland, A dzsungel könyve Bagira játékfigura – Bullyland