Egy kis bevásárlás – Számolós társasjáték – Little market – DJ08533

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900085336 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban befejezd a vásárlást, szükséged lesz egy kis szerencsére, de mindenekelőtt tudnod kell, hogyan bánj a pénzeddel. Boltos játék a számokkal való műveletek és a visszajáró adásának megtanulására, amivel jól is szórakozol. Egy játék a Cool School kollekcióból: szórakoztató játékok a tanuláshoz! A Little Market mindenekelőtt játékra készült, de lehetőséget kínál a mélyreható tanulásra is, az alapműveletek elsajátítására. Tanuld meg kezelni a pénztárcát, adj visszajárót, vonj le kedvezményeket. Tartalom: 1 játéktábla, 4 bevásárlólista, 32 pénzjelző, 24 táskakocka, 26 akciókártya, 4 számológép és 1 fakocka. Játékszabályok 10 nyelven. A Djeco Little Market társasjáték egy kiváló módja annak, hogy a gyerekek játszva tanuljanak. A játék célja, hogy a lehető leggyorsabban befejezd a vásárlást, és ehhez szükséged lesz egy kis szerencsére, de mindenekelőtt tudnod kell, hogyan kell bánni a pénzeddel. Ez a boltos játék egyedül vagy akár 4 játékos részvételével is játszható, és 6 éves kortól ajánlott. A játék alapja az alapműveletek elsajátítása, így nem csak szórakoztat, hanem segít a matematikai készségek fejlesztésében is. A játék tartalmaz 1 játéktáblát, 4 bevásárlólistát, 32 pénzjelzőt, 24 táskakockát, 26 akciókártyát, 4 számológépet és 1 fakockát. A játékszabályok 10 nyelven vannak leírva, így könnyen meg lehet tanulni a játék menetét. A Djeco márka minden terméke nagy gondossággal készül, és a Little Market sem kivétel. A játék nagy népszerűségnek örvend, és elnyerte a Best Toy Award díjat is. Ha szeretnél egy szórakoztató játékot, amely segít a matematikai készségek fejlesztésében, és közben még tanulni is lehet, akkor a Djeco Little Market társasjáték a tökéletes választás. Játssz vele egyedül, vagy hívd össze a barátaidat, és élvezzétek a közös szórakozást!

Gyakori kérdések

Ár a Egy kis bevásárlás – Számolós társasjáték – Little market – DJ08533 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Klasszikus, családi társasjátékok - Hasonló termékek: Woolfy – A három kismalac – Kooperatív társasjáték – Djeco, Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535, Little observation – Lepkefogó – Társasjáték a legkissebbeknek – Djeco