Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900085350 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A lehető legpontosabb leírás és a figyelmes hallgatás a kulcsa annak, hogy felismerje a táblákon a vezető által leírt kártyákat. Nyelvi és megfigyelési játék, amellyel megtanulhatod kifejezni magad és jól figyelni. Egy játék a Cool School kollekcióból: szórakoztató játékok a tanuláshoz! A mindenekelőtt játékra tervezett Little Market a tanulás elmélyítését is javasolja: a szókincs és a megfigyelőképesség fejlesztését. Nyelvi és megfigyelési játék. Tanulja meg figyelmesen hallgatni egy kép leírását. Figyelmes megfigyelés és a képen lévő nyomok felismerése. Egy kép pontos leírásának ismerete. Tartalom: 2 db 1. szintű játékkészlet és 2 db 2. szintű játékkészlet. 1. szintű készlet (kezdőknek): 2 készlet 3 tálca 9 négyzetből. Minden készlethez 1 készlet 9 megfelelő kártyát. 2. szintű készlet (tapasztaltabb játékosoknak): 2 készlet 3 táblából, egyenként 12 mezővel. Minden készlethez 1 készlet 12 megfelelő kártyát. Játékszabályok 10 nyelven. Életkor: 4-10 év Játékosok száma: 2-4 A Katudi DJ08535 egy fantasztikus játék a Djeco-tól, amely fejleszti a gyerekek kifejezőképességét és megfigyelőképességét. Ez egy szórakoztató játék a Cool School kollekcióból, amelyek a tanulás elmélyítését is javasolják. Ha szeretnéd fejleszteni a gyermeked szókincsét és nyelvi képességeit, akkor a Katudi a tökéletes választás. A játék tartalma 2 db 1. szintű játékkészlet és 2 db 2. szintű játékkészlet. Az első szint kezdőknek készült, és 2 készletet tartalmaz 3 tálca 9 négyzettel. Minden készlethez 1 készlet 9 megfelelő kártyát találunk. A második szint tapasztaltabb játékosoknak készült, és 2 készletet tartalmaz 3 táblával, egyenként 12 mezővel. Minden készlethez 1 készlet 12 megfelelő kártyát találunk. A játékszabályok 10 nyelven érhetőek el. A játékot 2-4 játékos játszhatják, és 4-10 éves kor között ajánljuk. A játék nem csak szórakoztató, de segít a gyerekeknek jobban kifejezni magukat, és fejleszti a megfigyelőképességüket is. A kulcs a pontos leírásban és a figyelmes hallgatásban rejlik, amelynek segítségével a játékosok felismerik a táblákon a vezető által leírt kártyákat. A Djeco márka kiváló minőségű és designos játékokat kínál gyerekeknek, amelyek a fejlődésüket is támogatják. A Katudi játék könnyen megtanítható, de nagyon szórakoztató és kihívást jelentő játék. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni az észlelőképességüket, a memóriájukat és a problémamegoldó képességüket is. A Katudi DJ08535 a tökéletes választás, ha olyan játékot keresel, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyermeked nyelvi és megfigyelőképességét is. Ez a játék biztosítja, hogy a gyerekek fejlesztik a kifejezőképességüket és megtanulnak figyelmesen hallgatni egy kép leírását. Ajándékozd meg a gyermekedet ezzel a fantasztikus játékkal, amely garantáltan tartalmas és fejlesztő élményt nyújt majd!

Gyakori kérdések

Ár a Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Klasszikus, családi társasjátékok - Hasonló termékek: Woolfy – A három kismalac – Kooperatív társasjáték – Djeco, Little observation – Lepkefogó – Társasjáték a legkissebbeknek – Djeco, Egy kis bevásárlás – Számolós társasjáték – Little market – DJ08533