Little observation – Lepkefogó – Társasjáték a legkissebbeknek – Djeco

9 480 Ft

Cikkszám: 3070900085510 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco társasjáték az egészen piciknek is! Tanuljunk játékosan! Társasjáték művészien dekorált színfelismerő társasjáték az egészen kicsiknek. Legyél Te a Little observation nyertese!Gyönyörűen dekorált színfelismerő társasjáték az egészen kicsiknek. A dobókocka megmutatja melyik pillangót kell a leggyorsabban elkapnod. Djeco játékok a legkisebbeknek – Egy kis megfigyelés Ajánlott: 2,5-5 éves korig Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: 10 perc A doboz tartalma: 9 lepke, 2 dobókocka, 30 db megnyerhető játékzseton A játék előkészülete: helyezzük az összes lepkét az asztalra. Játékszabály: a legfiatalabb játékos dobjon a dobókockával. A két dobókocka egy színkombinációt ad. Ennek a két színnek megfelelő lepkét kell a játékosoknak minél hamarabb megtalálni és elkapni. Az a játékos, aki a leghamarabb a kezébe veszi a keresett lepkét, zsetont nyer. Pl.: a dobókocka a kék és a piros színt mutatja. A játékosoknak a piros-kék lepkét kell keresniük. Aki elkapja, jutalompontot kap. Ki nyer? Az a játékos, akinek elsőnek összegyűlik 5 jutalomzsetonja, megnyeri a játékot. A Djeco Little observation társasjátéka egy tökéletes választás a legkisebbeknek, akik szeretnének játszani és közben tanulni is valami újat. A játék segítségével a gyerekek gyorsan fejleszthetik a színfelismerő képességeiket, miközben nagyszerűen szórakoznak. A játék színes és érdekes felépítése gondoskodik arról, hogy a gyerekek figyelmét végig fenntartsa a játékmenet. A játékot 2-4 fő játszhatja, így akár egész család bevonható a játékba és közösen játszva eltölthetik az időt. A játékhoz tartozó tartalmak minden bizonnyal elnyerik majd a gyerekek tetszését. Az összes lepke élethűen és szépen van kidolgozva, a dobókockák pedig a színekkel vannak ellátva, hogy még könnyebb legyen megtalálni a keresett lepkét. A játékmenet nagyon egyszerű és könnyen követhető, így a kicsik sem fognak elbizonytalanodni. A játék időtartama rövid, kevesebb, mint 15 perc, így nem kell aggódnod, hogy lefoglalja az egész délutánodat. A játék befejezése után az eredményeket össze lehet számolni és a győztesnek lehet jutalmat adni. A Djeco Little observation társasjáték egy igazi kincs a játékok világában. Minden bizonnyal a kicsik és a nagyok is élvezni fogják a játékmenetet, amely garantáltan szórakoztató és érdekes lesz. Ne habozz, szerezd be a játékot még ma és együtt élvezhettek egy igazán szórakoztató játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a Little observation – Lepkefogó – Társasjáték a legkissebbeknek – Djeco lhaj 9480 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Klasszikus, családi társasjátékok - Hasonló termékek: Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535, Woolfy – A három kismalac – Kooperatív társasjáték – Djeco, Egy kis bevásárlás – Számolós társasjáték – Little market – DJ08533