Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438

8 610 Ft

Cikkszám: 3070900064386 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Ze Stakaboo egy fából készült építőjáték, amely segít megismerni az egyensúly fogalmát. A kártyákon látható szerkezeteket újraépítheted, figyelve arra, hogy a darabok a megfelelő irányba nézzenek. Vigyázz, nehogy rossz helyre kerüljenek a darabok, mert akkor minden lerombolódik! A játék tartalmaz 14 színes fadarabot, 1 állatot és 10 kétoldalas kártyát. A gyermek a fa alapot használhatja az építkezéshez. A játék többféle modellt tartalmaz, valamint 3 nehézségi szintet, így a kicsik és a nagyobbak is élvezhetik. A Ze Stakaboo ideális az egyéni és az összehasonlító játékhoz egyaránt. Szerezd be most, és fedezd fel az egyensúlyozás világát a Djeco márkától!

Gyakori kérdések

Ár a Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438 lhaj 8610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ügyességi társasjátékok - Hasonló termékek: Szivárvány kacsák – Horgászós játék – Rainbow fishing ducks – DJ02115, Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116, Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Szivárvány gimnasztikai torna szalag – Djeco