Szivárvány kacsák – Horgászós játék – Rainbow fishing ducks – DJ02115

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900021150 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka új játéka biztosítja a kisgyermekek számára a végtelen szórakozást és a fejlesztő játékot. A horgászos játék játék egy édes és szórakoztató játék, amelyet 2 éves kortól ajánlunk. Két játékos játszhatja egyszerre, amely biztosítja a közös játék élményét és a barátságos versenyt a játékosok között. A játékban öt színes kiskacsa található, amelyek különös szórakozást nyújtanak a kisgyermekek számára. Ezek a kacskák súlyozottak és úsznak a vízen, így sosem borulnak fel, amikor a gyerekek megpróbálják megfogni őket a kis horgászbotokkal. A játékhoz mellékelt botok rövidek és könnyűek, így a kisgyermekek is könnyen kezelhetik őket. A játék két játékos játszhatja egyszerre, amely biztosítja a közös játék élményét és a barátságos versenyt a játékosok között. Az evezők számokkal vannak ellátva, így a gyerekek új szabályokat is kitalálhatnak a játékhoz, és megtanulhatják a számokat, miközben játszanak. A Vízbe dobás játék kiváló párosítása a kreatív játékoknak és a fejlesztő játékoknak. A játék biztosítja az órákig tartó szórakozást, miközben a kisgyermekek javítják a szem-kéz koordinációjukat és a finommozgásokat. A játék 2 éves kortól ajánlott, és a játékidő korlátlan. A Djeco márka kiváló minőségű termékeiről ismert, és a Vízbe dobás játék sem kivétel. A játék minőségi anyagokból készült, hogy biztosítsa a hosszú élettartamot és a biztonságot a kisgyermekek számára. A Vízbe dobás játék több díjat nyert a játékiparban, és biztosak vagyunk benne, hogy a kisgyermekeknek rengeteg élményt és szórakozást fog biztosítani. Ha keresel egy édes és szórakoztató játékot a kisgyermekeid számára, a Vízbe dobás játék tökéletes választás. A játék kiváló minőségű, biztonságos és fejlesztő játék, amely biztosítja a végtelen szórakozást. Rendeld meg most, és lássuk, hogyan örülnek a kicsik a játéknak!

Gyakori kérdések

Ár a Szivárvány kacsák – Horgászós játék – Rainbow fishing ducks – DJ02115 lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ügyességi társasjátékok - Hasonló termékek: Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco, Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116, Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114