Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116

8 650 Ft

Cikkszám: 3070900021167 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco DJ02116 egy igazán szórakoztató és kreatív játék, amely garantáltan elvarázsolja a gyerekeket! Ez a játék azokat a kis vizi állatokat hozza magával, amelyekkel a legkisebbek szívesen játszanak. A játékot 2 vishorgászbot és 5 színes kacsával szállítjuk, amelyek pedig nem csak szórakoztatják a legkisebbeket, de segítik őket a finommotorika fejlesztésében és a számolási képességük javításában is. A játékban két játékos játszhat egyszerre, és a visszafogott színeknek köszönhetően uniszex jellege miatt bármelyik gyermek számára tökéletes választás lehet. A kacsák súlya miatt nem süllyednek el a vízben, így a gyerekek még könnyebben tudják őket horgászni a botok segítségével. Ez a játék kiválóan alkalmas a legkisebbek számára, akiknek már van egy kis érzékük a játékhoz. A játék ideális 2 éves kortól, amikor a gyerekek már elég idősek ahhoz, hogy élvezzék a játékot, de még mindig igényelnek különleges figyelmet és gondoskodást. A játék alkalmas a szabadban játszásra is, így a gyerekek a friss levegőn élvezhetik a játékot. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy a gyerekek mennyire szeretik a játékot. Egy átlagos játékidő körülbelül 10-15 perc lehet, de a játék könnyen kiterjeszthető egy hosszabb időre is, ha a gyerekek élvezik a játékot. A Djeco márka hosszú évek óta kiemelkedően sikeres a játékiparban, és az elnyert díjai is bizonyítják, hogy nem véletlenül. A Djeco DJ02116 játék olyan játék, amely a legkisebbek fantáziáját és kreativitását mozgatja meg, miközben szórakoztatja és fejleszti őket. Ne habozz, és szerezd meg most ezt a fantasztikus játékot a gyermekednek!

Gyakori kérdések

Ár a Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116 lhaj 8650 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ügyességi társasjátékok - Hasonló termékek: Szivárvány gimnasztikai torna szalag – Djeco, Szivárvány kacsák – Horgászós játék – Rainbow fishing ducks – DJ02115, Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco