Emile és Olive fenséges szendvicsbárja – Emile&Olive – Djeco

10 890 Ft

Cikkszám: 3070900066205 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szendvics bár gyerekeknek mini szett. Fejlődjünk együtt! Emile és Olive fenséges szendvicsbárja – Emile&Olive – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Emile és Olive fenséges szendvicsbárja – Emile&Olive – Djeco lhaj 10890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Kokeishi Japán kertje – Formadobozos puzzle 36 db-os – Kokeishi – Djeco, Vésike – Betűépítő játék – magyar nyelvű, Mox fejlesztő játék, 3db-os szett, 3 színű, Gyurma golyók – Képalkotás gyurmával – Dough circles – DJ09894