Fantázia – Matrica gyűjtemény – Fantasy – DJ09279

1 630 Ft

Cikkszám: 3070900092792 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco fantasztikus ajánlattal áll elő, ha matricák a téma! A DJ09279 cikkszámú termékük 160 darab fémes hatású matricát tartalmaz, melyek fantasztikus fantázia témákról szólnak. A csomagban két különböző lap is található, így azokat újra és újra fel lehet használni, és mindig más és más varázslatos világba kalauzolnak majd minket. A termék a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól, hiszen az életkor nem számít, ha kreativitásról van szó. A matricákat bárki könnyedén fel tudja használni, így a család minden tagja élvezheti ezt az izgalmas és szórakoztató tevékenységet. A játékideje pedig csak rajtunk múlik, mivel a matricák végtelen lehetőséget kínálnak arra, hogy kitaláljunk valami fantasztikusat. Hogy milyen történetet vagy világot hozunk létre, az teljes mértékben csak rajtunk áll. A Djeco termékei mindig kiemelkedő minőséget képviselnek, és a DJ09279 cikkszámú matricák sem kivétel. Az idei évben pedig az általános szavazás eredményeként az Év Játéka díjat is elnyerték! Ne habozz, és szerezd be Te is ezt a fantasztikus játékot, hogy élvezhesd a matricázás örömét a családoddal vagy barátaiddal!

Gyakori kérdések

Ár a Fantázia – Matrica gyűjtemény – Fantasy – DJ09279 lhaj 1630 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Dekor matrica - Hasonló termékek: Szörnyecskék – Matrica gyűjtemény – Monsters – DJ09281, Dinoszauruszok matrica gyűjtemény 160 db-os – Dinosaurs – Djeco, Robotok – Matrica gyűjtemény – Robots – DJ09276, Hercegnős matrica gyűjtemény 160 db-os – Princess Marguerite – Djeco