Szörnyecskék – Matrica gyűjtemény – Monsters – DJ09281

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900092815 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco DJ09281 cikkszámú terméke egy fantasztikus móka a szörnyek rajongóinak! Ha szereted a szörnyeket, ezzel a csomaggal rengeteg időt eltölthetsz kreatív tevékenységgel. Ez a készlet tartalmaz 160 darab fémes hatású matricát, amelyeknek a motívuma a szörnyekkel kapcsolatos. A matricák két különböző lapból állnak, tehát lehetőséged van újra felhasználni a kedvencedet. Ezzel a csomaggal rengeteg lehetőség adódik arra, hogy a fantáziádat szabadon engedve, és különböző szörnyeket alkoss. Ez a játék alkalmas 5 éves kortól kezdve, és több játékos számára is megfelelő. A játék időtartama attól függ, hogy mennyi időt akarsz eltölteni a matricázással. A szórakozás garantált! A Djeco márka játékai kiváló minőségűek, és rendkívül kreatívak. Az évek során számos díjat nyertek, ami biztosítja, hogy ez a termék is magas minőséget és kiváló szórakozást biztosít a játékosok számára. Ne habozz, szerezd be a Djeco DJ09281 cikkszámú matricákat, és élvezd a szörnyek világát! Ez a játék nem csak töltheti az idődet, hanem fejleszti a kreativitásodat és a kézügyességedet is. Ajándékként is tökéletes választás lehet a szörnyek rajongói számára.

Gyakori kérdések

Ár a Szörnyecskék – Matrica gyűjtemény – Monsters – DJ09281 lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Dekor matrica - Hasonló termékek: Hercegnős matrica gyűjtemény 160 db-os – Princess Marguerite – Djeco, Fantázia – Matrica gyűjtemény – Fantasy – DJ09279, House – matricás könyv – Djeco, Dinoszauruszok matrica gyűjtemény 160 db-os – Dinosaurs – Djeco