Robotok – Matrica gyűjtemény – Robots – DJ09276

1 630 Ft

Cikkszám: 3070900092761 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco DJ09276 cikkszámú terméke egy fantasztikus matricakészlet, amelyet minden robot-rajongó imádni fog! A dobozban 160 fémes hatású matrica található, amelyek két különböző lapra vannak osztva, így lehetőséged van újra és újra felhasználni a kedvenc matricáidat. A matricakészlet kiváló minőségű, és nagyon részletes rajzokat tartalmaz, amelyek igazán életre kelnek, amikor a matricákat felhelyezed. A termék ideális gyerekek számára, akik szeretnek kreatívak lenni és saját robotjaikat készíteni. A játék alkalmas 5 éves kortól, és akár többen is játszhatnak vele egyszerre. A játékidő rendkívül változó, attól függően, hogy mennyi időt szánunk a matricázásra és tervek elkészítésére. A Djeco márka híres kiváló minőségű játékairól, amelyek mindig garantálják a gyerekek szórakozását és fejlődését. A matricakészlet számos díjat nyert az elmúlt években, ami biztosítja, hogy az egyik legjobb játék lehet az otthoni készletben. Vásárold meg most ezt a fantasztikus matricakészletet a gyermekednek vagy ajándékozd meg valaki más gyermekét, aki imádja a robotokat! Az élmény és az alkotás a tiéd lehet a Djeco DJ09276 matricakészlettel.

Gyakori kérdések

Ár a Robotok – Matrica gyűjtemény – Robots – DJ09276 lhaj 1630 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Dekor matrica - Hasonló termékek: Cars – matricás könyv – Djeco, Clothes – matricás könyv – Djeco, Dinoszauruszok matrica gyűjtemény 160 db-os – Dinosaurs – Djeco, Fantázia – Matrica gyűjtemény – Fantasy – DJ09279