Formapárosító – Alak-, formabeillesztő – DuoBasic – DJ06216

4 210 Ft

Cikkszám: 3070900062160 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

DuoBasic fából készült puzzle a Djeco-tól Ezzel a játékkal gyermeke megtanulja felismerni az egyszerű geometriai formákat, és a szín és az állat társítása megkönnyíti ezt a feladatot. Egy elefánt, egy csiga, egy hal, egy katicabogár, egy teknősbéka és egy birka is elrendezhető. A játék a Basic termékcsaládba tartozik, amelyet első oktatási feladatokra terveztek. Minimalista dizájn és a fa természetes színével kombinált finom színek jellemzik. Támogatja a formák, színek felismerését, a motoros képességek és a logikus gondolkodás fejlesztését. Fa puzzle a legkisebbek számára, amely segíti a forma-, méret- és színtudatosság fejlesztését. Élvezd a hat állat összerakását azáltal, hogy a formákat a megfelelő helyekre helyezed. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült. Tartalom: 1: 6 darab puzzle, egyenként 2 fadarabbal. Alkalmas 12+ hónapos kortól Méretek Doboz 14 x 14 x 3 cm A Djeco DuoBasic Formapárosító egy kiváló játék, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megtanulják felismerni az egyszerű geometriai formákat. A játékban hat állat (elefánt, csiga, hal, katicabogár, teknősbéka és birka) található, amelyeknek az alakját és a színét egymáshoz lehet társítani. Ez a játék segít a gyermekeknek a formák, színek és állatok felismerésében, és segíti a motoros képességek és a logikus gondolkodás fejlesztését. A játékot a Basic termékcsaládba tervezték, amely első oktatási feladatokhoz tervezett játékokat kínál. A minimalista dizájn és a finom színek a fa természetes színével kombinálva jellemzik a játékot. A játék FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, így környezetbarát és biztonságos. A Djeco DuoBasic Formapárosító 12 hónapos kortól ajánlott, és a játék tartalma hat puzzle, egyenként 2 fadarabbal. A játék alkalmas egy vagy több gyermek játszására, így nem csak szórakoztató, hanem interaktív is. Ha keresel egy olyan játékot, amely segíti a gyermekeket a formák, színek és állatok felismerésében, és közben fejleszti a motoros képességeket és a logikus gondolkodást, akkor a Djeco DuoBasic Formapárosító a tökéletes választás. Nem csak szórakoztató, hanem tanulságos játék is, amely órákig leköti a gyermekek figyelmét. Rendeld meg most a gekkotoys.hu-ról, és élvezd a gyermekeid számára nyújtott szórakozást és fejlesztést!

Gyakori kérdések

Ár a Formapárosító – Alak-, formabeillesztő – DuoBasic – DJ06216 lhaj 4210 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Macikás esőbot bébiknek – Esőbot – PitiPlui – Djeco, 1234Basic formák, színek, számok – Djeco, Rágóka kicsiknek – BabyBobi – Djeco, Space Melody forgó zenélő űrhajó – Djeco