Hercegnő és pávája – Formadobozos puzzle – The princess and her peacock – DJ07300

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900073005 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco mindig is a minőségi és szórakoztató játékokra fókuszált, és ez a hercegnős kirakó sem kivétel! A 36 darabból álló puzzle egy gyönyörű, színes hercegnőt és egy pávát ábrázol, akik a vízparton pihennek. Az egész család élvezheti ezt a kihívást jelentő kirakót, amelyet érdemes közösen megoldani – a kicsiknek pedig egyaránt szórakoztató és fejlesztő játék lesz. A Djeco kirakók kiváló minőségűek, így garantáltan hosszú ideig használhatóak. A hercegnős kirakó 36 nagy méretű, strapabíró kartonból áll, amelyek könnyen illeszkednek egymáshoz. A puzzle mérete 42 x 30 cm, így az elkészült kép gyönyörűen mutat majd a falon, vagy akár bekeretezve is. Az ajánlott életkor 4-7 év, de természetesen bármilyen korosztály számára kihívást jelenthet a 36 darabból álló kirakó megoldása. A játékideje változó, de általában 20-30 percet vesz igénybe a kirakó összeállítása. A Djeco márka számos díjat nyert már a játékainak kiváló minősége és designja miatt, és ez a hercegnős kirakó sem kivétel. A DJ07300 cikkszámú játék a Djeco minőségi szabványainak megfelelően készült, és garantáltan elvarázsolja majd a hercegnős és állatbarát játékokat kedvelőket. Szerezd be most ezt a csodálatos hercegnős kirakót, és élvezd a szórakozást és a fejlesztést egyaránt!

Gyakori kérdések

Ár a Hercegnő és pávája – Formadobozos puzzle – The princess and her peacock – DJ07300 lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Formadobozos puzzle - Hasonló termékek: Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291, Baráti körutazás – Formadobozos puzzle – The friends’ cruise – DJ07274, Teo a dínó – Formadobozos puzzle – Teo the dino – DJ07284