Teo a dínó – Formadobozos puzzle – Teo the dino – DJ07284

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072848 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Teo, a triceratops és barátai puzzle-je nem csak szórakoztató játék, hanem a kognitív képességeket is fejleszti. A 24 darabból álló puzzle-t a kisgyerekek könnyen össze tudják rakni, és közben fejlesztik a finommotoros készségeiket, a térbeli érzéküket és a logikai gondolkodásukat._x000D_ _x000D_ A puzzle a dobozban lapuló dínó alakú dobozban érkezik, ami nem csak praktikus tároló, de egyben szép dekoráció is a gyerekszobában. A játéknak nincs korhatár hatálya, így minden gyerek számára kiváló választás lehet. A játékot akár egyedül, akár barátokkal vagy családtagokkal együtt is játszhatod._x000D_ _x000D_ A Djeco Teo, a triceratops és barátai puzzle-je egyedülálló módon egy tudományos élménnyel is szolgál a kicsiknek, hiszen a dinoszauruszok érdekes világa és története biztos, hogy felkelti majd a kíváncsiságukat._x000D_ _x000D_ A Djeco márka híres a minőségi, kézzel készült játékairól, amelyeket a legkisebb részletekig kidolgoznak. A DJ07284 cikkszámú puzzle ennek a hagyománynak a része, és biztosítja, hogy a kicsiknek ne csak szórakoztató, de tartalmas és fejlesztő játékot adjanak a kezükbe._x000D_ _x000D_ A puzzle összerakása nem csak szórakoztató, de idővel egyre könnyebb lesz, ami erősíti a kisgyerekek önbizalmát és önbizalmát ad nekik a további kihívásokhoz. A Djeco Teo, a triceratops és barátai puzzle-je tehát tökéletes választás, ha valami izgalmasat és érdekeset keresel a gyerekeknek.

Gyakori kérdések

Ár a Teo a dínó – Formadobozos puzzle – Teo the dino – DJ07284 lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Formadobozos puzzle - Hasonló termékek: Baráti körutazás – Formadobozos puzzle – The friends’ cruise – DJ07274, Hercegnő és pávája – Formadobozos puzzle – The princess and her peacock – DJ07300, Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291