Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072916 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A DJ3 űrállomás kirakósa nem csak egy egyszerű játék, hanem lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzük a csillagközi világokat, miközben fejlesztjük a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt. A kirakós játék ideális választás minden 4-7 éves gyermek számára, aki izgalmas kalandra vágyik a világűrben. A DJ3 űrállomás kirakósával akár egyedül, akár barátokkal együtt játszva fedezhetjük fel a csillagokat, és élményekkel gazdagodhatunk. A játék garantáltan órákig leköti a gyerekek figyelmét, így a játékidőt sem kell aggódni. Az erős kartonból készült kirakósnak köszönhetően a játék hosszú időn át tartó használatra képes, így akár többször is elővehetjük, és folytathatjuk az űrkalandot. A Djeco márka híres arról, hogy a játékai nem csak szórakoztatóak, de fejlesztő hatással is bírnak. A DJ3 űrállomás kirakós játékja nem csupán a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt fejleszti, hanem a térérzékelésre is pozitív hatást gyakorol. Emellett a Djeco márka számos elismerést gyűjtött be a játékfejlesztés terén, így biztosak lehetünk abban, hogy a DJ3 űrállomás kirakós is kiváló minőségű és tartós játék. Fedezzük fel együtt a csillagokat és az űrkalandokat a Djeco DJ3 űrállomás kirakós játékával!

Gyakori kérdések

Ár a Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291 lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Formadobozos puzzle - Hasonló termékek: Baráti körutazás – Formadobozos puzzle – The friends’ cruise – DJ07274, Teo a dínó – Formadobozos puzzle – Teo the dino – DJ07284, Hercegnő és pávája – Formadobozos puzzle – The princess and her peacock – DJ07300