Kis barátok matrica gyűjtemény 160 db-os – Small friends – Djeco

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900088429 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Kis barátaink matricagyűjtemény a legjobb választás, ha szeretnéd barátságosabbá, otthonossá varázsolni a szobádat! Ragasztásra fel, a dekormatricákkal való díszítés örömteli élményekkel ajándékoz meg! Kis barátok matrica gyűjtemény 160 db-os – Small friends – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kis barátok matrica gyűjtemény 160 db-os – Small friends – Djeco lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Matrica gyerekeknek - Hasonló termékek: Bébi állatkák nagy matricák a kicsiknek – 100 db nagy méretű matrica – Baby animals, Állatos matrica gyűjtemény 160 db-os – Animals – Djeco, Matrica gyűjtemény 1000 db-os – 1000 stickers for little ones – Djeco, Dinók matrica gyűjtemény 160 db-os – Dinosaurs – Djeco