Kalózos matrica gyűjtemény 160 db-os – Pirates – Djeco

1 240 Ft

Cikkszám: 3070900088399 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ezek a szuper kalózos matricák garantáltan lenyűgözik majd a kalózok ifjú rajongóit! A csodálatos dekormatricák otthonossá varázsolják a gyerekszobát! Ragasztásra fel, indulhat is az örömteli díszítés! Kalózos matrica gyűjtemény 160 db-os – Pirates – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Kalózos matrica gyűjtemény 160 db-os – Pirates – Djeco lhaj 1240 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Matrica gyerekeknek - Hasonló termékek: Animals – matricás könyv – Djeco, X-sugárzás – Matricák 30 db – X-rays – DJ09267, Lovacska és lovasa 160 db-os matrica gyűjtemény – Horses – Djeco, Állatos matrica gyűjtemény 160 db-os – Animals – Djeco