Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981

6 090 Ft

Cikkszám: 3070900079816 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies (DJ07981) egy csodálatos kreatív játék, amely tökéletes szórakozást nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A termék tartalma 9 fa pillangó dísz, több mint 100 matrica és kiegészítő, 3 lap matrica, 3 karabiner, 3 bojt, 6 szaténszalag, valamint egy lépésről-lépésre útmutató. Ez a csomag lehetővé teszi, hogy teljesen egyedi és személyre szabott kapcsos kiegészítőket készíts. A fadarabokat matricákkal díszítheted és a kampós kapocsnak köszönhetően könnyedén összeállíthatod őket. A végeredmény pedig egy lenyűgöző dísz lesz, amellyel feldíszítheted a táskádat vagy a kulcstartódat. A Djeco Kapcsos kiegészítők többféleképpen használhatók. Akár egyedül, akár együtt barátaiddal játszol vele, garantáltan órákig fogsz szórakozni. Ez a termék minden korosztály számára ajánlott, hiszen a kisgyermekek örömét és kézügyességét fejleszti, de a nagyobbaknak is remek alkalmat nyújt a kreatív kikapcsolódásra. Ne hagyjátok ki a Djeco Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies (DJ07981) adta lehetőséget, és varázsoljátok egyedivé a kiegészítőiteket! Minden pillanatot élvezzetek, míg alkotóvá váltok.

Gyakori kérdések

Ár a Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981 lhaj 6090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996, Családi gyüjtögetős kártya -Csináld magad – Creature chic – FSC MIX – DJ07947, Szerencsehozó amulett – Csináld magad – Lucky charm Djeco – DJ07980, Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295