Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295

9 610 Ft

Cikkszám: 3070900092952 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely (DJ09295) egy kiváló készlet, amely számtalan kreatív tevékenységet és projeket kínál a 18 hónapos kor feletti gyermekeknek. Kollázs, színezés, kaparókártyák – mindenféle művészeti forma megtalálható a dobozban. Az órákig tartó kézműveskedéstől a gyermekek megtanulhatják és gyakorolhatják a különböző kreatív technikákat. A termék minden szükséges eszközt tartalmaz, így a gyermek minden tevékenységet a saját tempójához és kíváncsiságához igazíthat. A dobozban található lépésről-lépésre útmutató füzet pedig segítséget nyújt az alkotás során. A készlet tartalma: 1 illusztrált kártya, 1 vastag karton tábla és 1 tubus ragasztó. Emellett van még nemezkollázs, amelyhez 2 díszíthető tábla és 4 öntapadós nemezdarab tartozik. A Color Stop technikához 4 illusztrált lap, 1 sablon és 4 színes ceruza található a dobozban. A vízfestékhez pedig 1 kartonlap és 1 vízzel teli ceruza tartozik. A Színező felfedéshez 3 színezhető kártya van varázslatos bevonattal. Végül pedig a Karcoló kártyához 3 kártya és 1 fából készült szerszám található. Az Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely egy izgalmas és szórakoztató készlet, amely órákra lekötik a gyermekek figyelmét. Rajzolj, színezz, kollázsolj és fedezz fel új technikákat a Djeco segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295 lhaj 9610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977, Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995, Családi gyüjtögetős kártya -Csináld magad – Creature chic – FSC MIX – DJ07947, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981